Autoschade Akkrum

Heeft u autoschade in de buurt van Akkrum? Autospuitbedrijf Kuperus kan elk type autoschade snel en professioneel herstellen. Autoschade herstel is al jaren een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en we zijn vele particulieren en bedrijven tot dienst geweest.

Bekijk onze diensten

Kuperus in Akkrum kan elk type autoschade herstellen

Autoschade zit in een klein hoekje. Schade kan ontstaan door bijvoorbeeld tegen een paaltje aanrijden bij het inparkeren of tegen een auto aanbotsen op de weg. Autoschade is altijd vervelend, of het nu gaat om een kleine deuk of een kapotte bumper. Wij zorgen ervoor dat uw auto er zo snel mogelijk weer zo goed als nieuw uitziet en zijn dagwaarde behoudt.

Als u uw auto bij ons aflevert gaan we deze eerst taxeren. We sporen alle schadeplekken op en stellen op basis van deze taxatie een duidelijk plan op. Hierin staat beschreven wat er herstelt moeten en hoe we het gaan aanpakken. We kunnen schade herstellen door middel van uitdeuken, onderdelen (deels) vervangen en spuiten. Door de auto na afloop te voorzien van een nieuwe verflaag ziet deze er weer zo goed als nieuw uit.

Kwaliteit en service bij ons autoschade herstel bedrijf in Akkrum

Autospuitbedrijf Kuperus in Akkrum voert alle activiteiten uit onder één dak. Onze medewerkers zijn ervaren en beschikken over het beste materiaal. Zij weten van aanpakken en zorgen altijd voor een perfecte afhandeling.

U kunt bij ons autoschade herstel bedrijf in Akkrum altijd rekenen op kwaliteit en service.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op