Autoschade Grou

Voor een ervaren autoschade herstel bedrijf in Grou gaat u naar Autospuitbedrijf Kuperus. Wij zitten jaren in het vak en kunnen elk type schade herstellen. We doen alles in eigen beheer en zorgen ervoor dat u uw auto zo snel mogelijk kunt afhalen. In perfecte staat uiteraard!

Bekijk onze diensten

Hét autoschade bedrijf in Grou

Autoschade kan ontstaan door bijvoorbeeld een botsing, maar onder autoschade vallen ook kleine deukjes en krassen ontstaan door bijvoorbeeld fout inparkeren. Wat voor schade het ook is, het is altijd vervelend en slecht voor de dagwaarde van uw auto. Wij lossen het dan ook graag voor u op.

Voorafgaand aan het herstel, inventariseren we de schade nauwkeurig. We bepalen wat hersteld moet worden en hoe we dat het beste kunnen doen. Krasjes kunnen vaak worden verholpen door een nieuwe laag verf. Deuken worden uitgedeukt en bij grote schade kan het zijn dat een onderdeel moet worden vervangen. Na het uitdeuken en/of het vervangen van onderdelen zorgt onze spuiter voor de finishing touch, oftewel een nieuwe laag verf. Tot slot ondergaat de auto een strenge controle. Als alles correct is opgelost kunt u de auto afhalen bij onze werkplaats in Grou.

Kuperus in Grou herstelt uw autoschade correct en snel

Autospuitbedrijf Kuperus in Grou staat garant voor kwaliteit en een snelle afhandeling. Veel mensen zijn afhankelijk van hun auto, dus een efficiënte werkwijze is zeer belangrijk bij autoschade herstel. Voor meer informatie over autoschade herstel in Grou en omstreken kunt u vrijblijvend contact opnemen met Autospuitbedrijf Kuperus!

Neem contact met ons op