Stralen van boten voor de beste reiniging

Het stralen van boten: waarom zou u dat laten doen? Boten hebben net als auto’s onderhoud nodig. Een voorkomende kwaal bij boten is roest. Zeker bij oudere boten komt dat vaker voor, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat deze boten afgeschreven moeten worden. Een zeer effectieve oplossing tegen roest is stralen. Autospuitbedrijf Kuperus heeft niet alleen jarenlange ervaring met het spuiten van auto’s, maar ook met het stralen van boten. Op die manier zorgen wij ervoor dat de roest op uw boot als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Bekijk onze diensten

Stralen van boten: hoe gaat het in zijn werk?

Bij het stralen van boten komt heel wat kijken. Daarmee bedoelen we: hoogstaand, technisch apparatuur, een geschikte ruimte en bovenal gekwalificeerd professioneel. Autospuitbedrijf Kuperus beschikt hierover. Onze straalruimtes zijn geschikt voor zowel kleine als grote objecten, waardoor we voor vrijwel iedere boot een geschikte ruimte hebben. Wij maken allereerst een goede indicatie in hoeverre roest de boot heeft aangetast. De roest wordt vervolgens verwijderd door te stralen. U zult daarna met eigen ogen zien hoe verbluffend het resultaat is. Het roest dat tot diep in de laklaag is getreden wordt met de grootste precisie verwijderd. Hoe dan verder? Na het stralen wordt uw boot opnieuw voorzien van een laklaag. Het stralen heeft daarbij een belangrijk aandeel gehad, want door het stralen zal de laklaag bijzonder goed hechten met de boot.

Interesse in het stralen van boten?

Heeft u interesse om het stralen van boten door Autospuitbedrijf Kuperus uit te laten voeren? Neem vrijblijvend contact op en wij informeren u graag over de mogelijkheden van het stralen van boten.

Neem contact met ons op