Professioneel herstel schade aan voertuigen

Schade aan een voertuig wordt door Autospuitbedrijf Kuperus snel en vakkundig hersteld, daar zorgen onze opgeleide monteurs wel voor. Bij binnenkomst wordt de schade getaxeerd en wordt nauwkeurig verteld wat er hersteld gaat worden en hoe lang de werkzaamheden in beslag nemen. Indien gewenst is het mogelijk dat er vervangend vervoer wordt geregeld. Intussen tijd zorgen onze monteurs dat de schade professioneel en veilig wordt hersteld. We houden hier rekening met de reparatie-instructies van de autofabrikant en gebruiken altijd originele auto-onderdelen. Na het uitdeuken ziet het plaatwerk eruit als nieuw en wordt een nieuwe, hoogwaardige verflaag aangebracht waarna de schade niet meer terug te vinden is.

Spuiten van auto’s, maar ook van meubels

Een verflaag aanbrengen is een vak apart. U zult zelf weleens verwonderd hebben gekeken hoe onzichtbaar een schade is hersteld. Om dit te realiseren werken wij louter met specialisten en het meest professionele materiaal. Wij spuiten niet alleen beschadigde auto’s, ook voor het spuiten van klassieke voertuigen kunnen wij u helpen. Daarnaast beschikken wij over de kennis en het materiaal om ook keukens, balies en meubels te spuiten.

Belettering: goedkope manier van reclame

Belettering van een bedrijfsvoertuig is een van de goedkoopste manieren van reclame maken. De professioneel aangebrachte en ogende belettering wordt gezien door vele mensen, waardoor razendsnel naamsbekendheid wordt opgebouwd of mensen herinnerd worden aan een bedrijf. Wij verzorgen belettering op voertuigen voor een trefzekere vorm van reclame maken. Wilt u een reclamebord laten bedrukken om in een sporthal of langs een sportveld te plaatsen? Vraag naar de mogelijkheden.

Stralen essentieel voor effectief onderhoud

Stralen is essentieel voor een effectief onderhoud van boten, chassis en industrie- en landbouwvoertuigen en de meest effectieve manier van ontroesten. Wij beschikken over ruime straalcabines waardoor wij kleine tot zeer grote objecten kunnen bestralen. Hier wordt een voertuig onder hoge druk bestraald wat zorgt voor een ultieme reiniging. Straling heeft tevens het voordeel dat het zorgt voor een optimale hechting met nieuwe verf.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op en wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op met Kuperus Autospuitbedrijf

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder met advies of een offerte op maat.

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens of via het contactformulier op de contactpagina.

Kuperus Autospuitbedrijf
Windas 1
8441 RC Heerenveen
Tel: 0513 671 221
Fax: 0513 671 309
Email: info@autospuitbedrijfkuperus.nl