Toon bedrijfsidentiteit bij klanten en op de weg en laat vrachtwagen spuiten

Autospuitbedrijf Kuperus is een expert op het gebied van het spuiten van vrachtwagens en heeft inmiddels al verschillende kleine en grote wagenparken in de spuitcabine gehad. Bent u ook van plan om uw vrachtwagens te laten spuiten? Goed idee! Een vrachtwagen met de juiste kleuren is niet alleen aantrekkelijk om te zien, want door te kiezen voor de kleuren van uw bedrijf onderstreept u uw bedrijfsidentiteit en worden uw vrachtwagens een herkenningspunt op de weg en bij uw klanten. Wij kunnen als geen ander de gewenste stijl aanbrengen op uw vrachtwagens en gaan daarbij zeer secuur en professioneel te werk.

Bekijk onze diensten

Vakkundig laten spuiten van vrachtwagens

Jarenlange ervaring, vaklui en verschillende certificaten garanderen een mooi eindresultaat als u uw vrachtwagens laat spuiten bij Autospuitbedrijf Kuperus. Het spuiten begint bij een grondige voorbereiding, die bestaat uit schuren en plamuren. Vervolgens worden uw trucks vakkundig onder handen genomen in de spuitcabine door echte vaklui. Zij zorgen ervoor dat uw wensen en ideeën worden uitgevoerd tot in de puntjes.

Spuiten én beletteren vrachtwagens creëren ultieme vrachtwagen

Door uw vrachtwagens niet alleen te laten spuiten maar ze ook te laten beletteren, creëren wij een uniek wagenpark dat helemaal is voorzien van uw huisstijl. Mooi bespoten en beletterde vrachtwagens zijn de ultieme vorm van gratis reclame. Deze reclame is bovendien zeer effectief, aangezien veel mensen de vrachtwagens zullen zien rondrijden. Maak het spuiten van uw vrachtwagens daarom helemaal af en kies tevens voor het beletteren van uw trucks.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op